Puterea accesoriilor

Imaginează-ţi două femei atrăgătoare, de acceeaşi vârstă şi cu siluete similare, ambele îmbracate în blugi şi tricou alb. Una dintre ele trece pe stradă neobservată, cealaltă atrage o mulţime de priviri admirative. De ce?

Pentru că poartă pe umeri o eşarfă în culori vibrante sau un colier îndrazneţ la gât. Sau poate o pereche de pantofi roşii superbi sau o pălărie care-i dă un aer misterios.

Diferenţa între cele doua femei, la fel de frumoase, o fac accesoriile.

Accesoriile au puterea să transforme o ţinută banală într-una deosebita, la fel cum au puterea să ruineze o ţinută, dacă sunt prost folosite.

Gândeşte-te la o rochie vaporoasă de vară în culori pastel la care, în locul unei poşete uşoare crem, ai purta o banală geantă de umăr neagră. Tot farmecul ţinutei ar fi anulat de accesoriul nepotrivit.

Există însă şi efectul contrar, cel pozitiv. Iar ţinuta de azi este un foarte bun exemplu.

Ţinuta de azi

Este o ţinută foarte simplă – pantaloni largi negri şi un tricou lejer cu dungi late negre şi albe. Dacă aş fi purtat pantofi şi o geantă neagră ţinuta era banală şi mohorâtă.

Am ales, în schimb, nişte pantofi sport albi care dau ţinutei un aer tineresc şi modern. Dar piesele care elevează cu adevărat ţinuta sunt geanta verde şi colierul masiv de aceeaşi culoare.

Este o nuanţă de verde smarald foarte vie şi percutantă vizual, care iese în evidenţă şi conferă ţinutei o notă sofisticată.

Felul în care aceste accesorii colorate transformă ţinuta este un argument în favoarea unei idei despre care am mai scris aici, pe blog, aceea că merită să-ţi creezi propria ta colecţie de accesorii.

Eşarfe, coliere fantezie, cercei spectaculoşi, genţi şi pantofi coloraţi – fiecare element pe care îl adaugi colecţei tale îşi va găsi, la un moment dat, locul într-o ţinută căreia îi va da o notă stilată şi o va scoate din anonimat.

Iar dacă ţinuta mea de azi te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Un tricou cu dungi asemănător găseşti la Bonprix aici.
  • Nişte pantaloni largi poţi găsi tot la Bonprix, aici sau aici.
  • Pantofi sport albi la Born2Be aici sau aici.
  • Un colier statement verde la Shopika şi o geantă asortată la Zappatos.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Tot ce ai de făcut este să schimbi accesoriile

Cum să îmbunătăţeşti o ţinută cu ajutorul accesoriilor

Schimbi accesoriile, schimbi ţinuta

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Puterea accesoriilor
Article Name
Puterea accesoriilor
Description
O ţinută cu pantaloni negri, tricou cu dunfi şi accesorii verzi.
Author
MaxineOver50

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *