4 accesorii esenţiale pentru o ţinuta de nuntă plină de stil

E sezonul nuntilor. Ca si in alte veri, si anul asta esti probabil invitata la cel putin o nunta.

Fireste, prima intrebare pe care si-o pune orice femeie este „cu ce ma imbrac?”.

Dar…rochia pe care o vei purta, desi foarte importanta, nu este decat jumatate din tinuta ta. Cealalta jumatate o constituie accesoriile.

Stilul intregii tale tinute este imprimat de accesorii. Niste accesorii banale pot transforma cea mai frumoasa rochie intr-o tinuta lipsita de stil, dupa cum niste accesorii spectaculoase pot face dintr-o simpla rochie neagra, o tinuta memorabila.

Iata cele 4 accesorii esentiale de care ai nevoie pentru o tinuta de nunta plina de stil.

1. Pantofii

Pentru ca tocurile inalte confera eleganta oricarei tinute, subtiaza linia piciorului si iti dau un aer sexy, vei alege, probabil, niste pantofi stiletto sau o pereche de sandale cu barete fine, „barely there”.

Cum te descurci, insa, cu tocuri ascutite, daca nunta se desfasoara afara, pe o pajiste? Si cum te simti dupa ce ai stat cateva ore pe tocuri inalte, ba ai mai si dansat?

Daca vrei sa fii incaltata elegant dar si sa poti dansa fara oprelisti, iti recomand sa ai la tine o pereche de pantofi sau sandale de schimb, asortate cu tinuta ta.

Poti alege sandale cu toc mediu, cu strasuri si cristale, sau in nuante metalizate de auriu sau argintiu.

O alta varianta eleganta o constituie balerinii cu decoratiuni pretioase. Poti chiar sa-ti transformi o pereche de balerini obisnuiti intr-unii de ocazie decorandu-i cu doua brose cu cristale.

In orice caz, pantofii de schimb trebuie alesi cu grija, la fel ca si perechea principala, asa incat sa se potriveasca cu stilul si culoarea rochiei tale.

2. Poseta de seara

In cadrul unei tinute de seara, poseta nu este doar un element utilitar ci si o piesa decorativa. Desigur, doresti sa tii in ea rujul, pudra, telefonul si un pachet de servetele. Dar nu te limita la o poseta banala, intr-o culoare neutra.

Alege in clutch cu design sofisticat, cu paiete, margele, cristale sau in culori metalizate. care sa fie ca o bijuterie si sa-ti innobileze tinuta.

3. Accesoriul pentru par

Accesoriul pentru par (fascinatorul) a devenit un  element purtat din ce in ce mai des la nuntile elegante.

Cu design floral, cu pene, cu voaleta, cu funde, panglici sau in forma de palariuta, accesoriile de par imprima tinutei tale de nunta o nota de eleganta englezeasca.

Alege un fascinator asortat cu tinuta ta, de preferat in aceeasi culoare, sau, daca porti o rochie imprimata, in culoarea dominanta a imprimeului.

Ia exemplu de la modul plin de gratie si stil in care poarta accesoriile de par ducesa de Cambridge.

4. Bijuteriile

O tinuta de nunta fara bijuterii nu are sare si piper. Totusi, de multe ori avem tendinta de a exagera purtand cercei, colier si bratari, adesea la set, sau nepotrivite intre ele. In ambele cazuri, stilul general al tinutei are de suferit.

O nunta este o ocazie deosebita, asa ca poti purta bijuterii indraznete, care ies in evidenta. Singura regula este sa te limitezi la o singura piesa statement, iar celelalte sa fie discrete si asortate tinutei tale.

De exemplu poti purta niste cercei cu strasuri, lungi pana la umeri. Dar in acest caz, nu mai trebuie sa-ti pui si un colier masiv la gat, pentru ca ansamblul va fi incarcat si nu de bun gust.

Sau daca opezi pentru un colier masiv, renunta la cercei sau poarta unii foarte discreti. In acest caz poti purta o bratara din acelasi set cu colierul, cu conditia sa se potriveasca cu poseta de seara.

Sper ca sfaturile mele sa te ajute sa-ti accesorizezi cu stil tinuta de nunta, sa arati superb si sa ai un look „instagramabil”! 🙂

Pentru ca…

Meriti sa fii mereu frumoasa!

Pe maxine.ro gasesti accestoriile perfecte pentru tinuta ta de nunta: pantofi si sandale, posete de seara, accesorii de par si bijuterii.

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *