Cum să porţi rochia albă

Rochiile albe sunt simple, elegante si ne duc, intotdeauna, cu gandul la sezonul cald. Cu toate ca aceasta nuanta se potriveste cu oricare alta, purtarea unei astfel de rochii e destul de problematica.

Insa, urmand cativa pasi simpli, vei arata senzational, de fiecare data cand te vei imbraca in alb.

1. Alege o nuanta de alb in ton cu nuanta pielii tale.

Nu oricine poate purta nuante de alb stralucitor, dar, din fericire, exista o nuanta potrivita pentru fiecare tip de piele. Femeile cu tonuri reci ale pielii pot purta haine intr-o nuanta stralucitoare de alb, asortate cu bijuterii argintii. Femeilor cu tenul inchis la culoare li se potriveste ecrul, mai ales atunci cand este combinat cu accesorii aurii. Tonurile calde ale pielii merg de minune cu nuantele de crem si cu ivoriul, iar tonurile maslinii pot purta cu incredere nuantele de ecru.

2. Alege o rochie alba, netransparenta, cu o croiala clasica. 

Ai grija atunci candalegi o rochie, verifica-i transparenta la o sursa naturala de lumina. Daca totusi e transparenta si ti-o doresti foarte tare, poart-o cu o jupa.

3. Materialul conteaza

Poarta rochii din materiale de calitate: bumbac cu densitate mare, in, tricotaje. Se vor aseza frumos pe silueta, isi vor pastra forma si culoarea vreme indelungata.

4. Nu uita de croiala…

Cauta modele care sa nu-ti scoata in evidenta colaceii si formele proeminente. Potrivite sunt rochiile cu o croiala fluida, lejera, care imbraca frumos silueta, mascand micile imperfectiuni.

5. Si nici de lenjerie

Poarta pe sub rochie lenjerie intima intr-o nuanta apropiata de cea a pielii tale si NU de culoare alba. Lenjeria alba se vede printr-o rochie alba sutire si nu vrei, desigur, ca toti ochii sa fie atintiti asupra lenjeriei tale.

6. Poarta pantofii potriviti

Alege incaltaminte in tonuri neutre (bej, camel, maro, gri-deschis) sau in nuante de rosu, auriu, argintiu sau bronz. Evita sandalele si pantofii de culoare alba pentru ca nu doresti sa arati ca o sora medicala, dar si pantofii negri, contrastul este prea mare.

7. Poarta accesorii care sa-ti completeze tinuta

La alb poti purta aproape orice tip de accesorii, insa trebuie alese modele cat mai simple. Bijuteriile metalice (in nuante de auriu, argintiu sau bronz) si cele confectionate din lemn sunt ideale.

8. Rochiile albe nu-s pentru birou

Rochiile de culoare alba nu sunt potrivite pentru serviciu, oricat de clasic ar fi croite. De aceea, poarta-le in timpul liber, in vacanta sau la petreceri. Nu purta niciodata alb, atunci cand esti invitata la o nunta. Mireasa este singura care trebuie sa poarte aceasta culoare.

Sper ca sugestiile mele sa te ajute sa porti rochii albe cu stil.

Pentru ca…

Meriti sa fii mereu frumoasa!

Pe maxine.ro gasesti sute de modele de rochii de culoare alba, de unde poti alege modelul care ti se potriveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *